dimecres, 13 de juliol de 2011

Piano

Negació de la pietat.(Podeu escoltar la bonica peça musical de la pel·lícula "The Piano" que duu el nom de The Sacrifice de Michael Nyman a: http://youtu.be/0Su8LXNS16A)

5 comentaris:

LA MAR ha dit...

Preciosa música, precioses imatges, bona pel·lícula.

Fabián. ha dit...

El lunes de la semana pasada visité Girona, en una esquina, en el escaparate de una agencia de viajes, vi esta frase: "Tots els homes del món, vinguin d'on vinguin, entenen el llenguatge de la música que surt del cor", es de Pau Casals, es verdad... lo he comprobado, hoy de nuevo, escuchando la música que nos propones. Gracias, Núria.

Marga Bonvehí ha dit...

Actualment la meva relació amb la música és complicada, però aquesta pel·lícula, amb música inclosa, perquè aquí és una peça clau, és una de les què tinc sempre presents.
És d'aquelles que em va tocar l'ànima (si és que en tenim).
Gràcies per l'enllaç!

òscar ha dit...

Una negació ben musical de la pietat.

Núria Pujolàs i Puigdomènech ha dit...

La Mar...completament d'acord!

Fabian...gràcies a tu per acceptar la invitació musical...Una vegada vaig anar a un concert, vaig tancar els ulls i només els obria per escriure...i va sortir aquest intent d'article d'opinió que t'envio (http://blogs.aravalles.cat/nuria-pujolas/blog/1102/caricia-musical-a-can-bordoi-de-llinars).

Marga...jo fa cosa de dos anys que escolto molt poca música...és estrany però és així...però aquesta melodia sempre l'he lligada a la carícia i l'apassionament.

Òscar...hi ha negacions que tenen ritme!...

Un petonàs i mil gràcies a tots i a totes!...núria