dilluns, 15 d’agost de 2011

Armand Quintana

En aquest país tenim la gran sort de fer dues passes i trobar-nos amb persones interessants, que enlluernen, que lluiten i que ens ensenyen amb petits i grans gestos. 

Una d'elles és en Jordi Dorca amb el seu blog sempre tan constructiu  "Adverbia". Val a dir que gràcies a ell vaig tenir la sort de conèixer un altre d'aquests personatges, l'Armand Quintana.

Alguns potser el coneixeu perquè heu participat en el premi literari de Calldetenes que duu el seu nom, altres perquè vau seguir la tasca realitzada a la comarca d'Osona (i arreu del país) com a coneixedor de la llengua i la literatura catalanes. Jo, tot just, l'acabo de descobrir i m'ha agradat llegir-lo a "La corbata" i veure que els temes més trascendentals es poden mirar amb la lupa de la crítica amb humor. Gràcies Armand i gràcies Jordi per la vostra generositat!!!

7 comentaris:

onatge ha dit...

Hola Núria, en Jordi no el coneixo personalment però sí, és una gran persona, i gràcies a tu acabo de conèixer a l'Armand. Buscaré la corbata i suposo que podré fer un bon nus...

Des del far a cor obert.
onatge

onatge ha dit...

Ah!, i tu que també ets GRAN!

Des del far...
onatge

LA MAR ha dit...

No conec n'Armand, si el blog d'en Jordi i el teu Núria i em sembla que aquesta tasca de preservació del patrimoni, en aquest cas linguïstic és importantíssima i és el paradigma del que en deim "fer país". No som res si deixam perdre les nostres senyes d'identitat.
Des de Palma
Jaume

Núria Pujolàs i Puigdomènech ha dit...

Onatge...més que gran sóc grossa...però proporcionada...ha,ha,ha...Gràcies per les teves floretes. Si mai véns pel Vallès Oriental tindràs un raconet per fer-la petar. Un petó!

Núria Pujolàs i Puigdomènech ha dit...

Jaume...completament d'acord amb el que dius. Preservar la riquesa de la nostra llengua, el nostre paisatge i la nostra cultura ens farà més grans i més lliures. Un petonàs!!!

Jordi Dorca ha dit...

Moltes gràcies per tot. Veig que faig tard.
I jo fent el manta per les caletes del Cap de Creus...

Núria Pujolàs i Puigdomènech ha dit...

Jordi...gràcies a tu!...Nosaltres ens hem quedat més avall...al Pla de l'Estany...