divendres, 6 de gener de 2012

Que bonics són els anuncis que fan a la televisió

Bon dia a tothom!

Us deixo l'enllaç al darrer article d'opinió que he escrit al diari digital www.vallesoriental.com:3 comentaris:

LA MAR ha dit...

Tens raor, una ració de "crua realitat" és el que ens espera després de les festes. Però tingues present que la crua realitat no farà la societat millor, són les il·lusions individuals i col·lectives el que faran les persones i el Mon millor i la publicitat hi juga (a vegades amb poca ètica). A mi els reis m'han duit una colònia que, en teoria, farà que les dones s'em llancin a sobre........ la realitat serà que ningú s'en adonarà de que la porto......però mentrestant algú s'ha gastat 50 euros en ella.
Petons

Quadern de mots ha dit...

Bon article, ara però, vindran els anuncis de les rebaixes i dema li seguiran uns altres i així fins el desembre, o en tot cas, avançats al novembre.

Suposo que deuen vendre perquè sinó no s’estén, hi ha anuncis que tracten a l'espectador d'estúpid, pel cap baix, i la gent compra que compraràs.

Núria Pujolàs i Puigdomènech ha dit...

Jaume...en llegir el teu comentari ja he sentit una olor especial i no sabia d'on venia!...Gràcies per ser-hi, perfumat o no!!!

Quadern de mots...cal aferrar-se als anuncis plens de creativitat...i entre ells n'hi ha algun de brillant!...Gràcies per ser-hi, bonica!!!