dilluns, 20 de febrer de 2012

El simposi del pardal

És un simposi a l’engròs, dels que van de veres, d’aquells que organitzen una colla d’amics amb una bona llista de contactes. Una trobada d’especialistes que es guanyaran un bon sobresou i gastaran uns quants calerons en les dietes. No sé si a l’aturada de mig matí hi ha hagut croissants i cafè amb llet perquè el somni ha començat just després. Com a bon simposi hi ha un bon gruix de polítics i empresaris a primera fila. Més enrere, els que hem pagat la quota incrementada amb escreix per tots els que no han acoquinat ni cinc. No bado gens. M’agrada escoltar fins i tot quan el discurs està ple d’adverbis acabats en –ment i paraules amb excés de buidor. No hi he anat sola, estic al costat d’uns companys que també estan interessats en el temari de la jornada. A mitja conferència, a mig matí, ve volant un pardal que va més perdut que un independentista a l’Hospitalet de Llobregat. Llavors, sense rumiar-m’ho gens, sense recordar que sóc poc hàbil i més aviat sapastre, em dirigeixo cap el pardal, sense vacil·lar. I dit i fet! agafo el pardal amb seguretat, entre les mans i li dic: vola, pardal, vola!

Dedico aquest somni a la Carme (del r-bonic blog Col·lecció de moments) que l’altre dia invocava a en Freud...ha,ha,ha...Un petonàs, Carme!!!

6 comentaris:

Carme ha dit...

Moltes gràcies per la dedicatòria i sobretot pel somriure matiner, que me l'enduré posat que em faci companyia tot el dia.

I t'explicaré un secret... penso (amb permís de Freud que no hi estaria gens d'acord) que el pardal devia ser jo que em sentia massa engabiada i necessitava les teves paraules: vola, pardal, vola!

M'en vaig volant amb un somriure.

Que tinguis molt bona setmana...

Jordi Dorca ha dit...

Sort que entre els especialistes no hi havia en JLP.

Miquel Àngel ha dit...

Plas plas plas !!! bravooooo!!! plas plas I que consti que lo Froid, el tenia petit lo Pardal!!

Núria Pujolàs i Puigdomènech ha dit...

Carme...que ve que l'hagi encertada!!!...Que tinguis una setmana magnífica!!!

Jordi...JLP?...ara m'he perdut...Un petó i molt bona setmana!!!

Miquel Àngel...quan sento els teus plas plas plas m'emociono!!!...Una abraçada!

Jordi Dorca ha dit...

José Luís Perales, volia dir.

Núria Pujolàs i Puigdomènech ha dit...

Jordi...òndima!...és clar!...De fet m'ho va fer veure en Sintu! Poc que havia pensat en aquest gran especialista!