divendres, 29 de juny de 2012

Bàsquet Scrabble i tu

Si hagués de catalogar aquest llibre diria que ajuda a viure algunes situacions conflictives de la quotidianitat. Una mare separada, amb un ex-marit lluny (tan psicològicament com física) i un adolescent. Un llibre escrit entre una mare i un fill. L'he trobat molt i molt encertat pel tema que tracta i per com ho fa. Em trec el barret davant un experiment, mare-fill, tan interessant com aquest i engresco, a qui visqui una situació familiar similar, que se'l llegeixi. La veritat és que a mi m'ha fet sentir millor. 

Bàsquet Scrabble i tu
Sílvia Soler i Ferran Muñoz
Ed. Estrella Polar (Grup 62)

3 comentaris:

Pau Roig ha dit...

Encara que ja tinc lluy els dies de fills adolescents, les teves paraules animen, xq fan saber a tothom que la convivència pares i adolescents és possible. No cal ni dir l'enorme felicitació qie es mereixen els autors.

ambonsulls ha dit...

Ei, aquest llibre no el coneixia. Gràcies. I és que la Sílvia Soler és una crack.
Si no l'has llegit, d'ella mateixa et recomano "El son dels volcans".

Núria Pujolàs i Puigdomènech ha dit...

Pau...completament d'acord...L'experiència amb els fills adolescents és ben creativa, rica i interessant. Tot i que hi ha dies que t'estiraries els cabells. Un petó, artista!

Ambonsulls...desconec aquest llibre que comentes...he llegit, sobretot, articles d'opinió de la Sílvia Soler i m'agraden...Gràcies per la recomanació...me l'apunto! Un petó!