dijous, 7 de juny de 2012

Nous llibres de Lluís M. Xirinacs

Coincidint amb la notícia de l'homenatge en el marc del Correllengua i del darrer comiat de Xirinacs, acaba de publicar-se el llibre Lluís Maria Xirinacs El valor humà de la pau i altres textos inèdits, amb un pròleg de Fèlix Martí i de la mà d'Angle Editorial, l'Institut Català Internacional per la Pau i de la Fundació Randa-Lluís M. Xirinacs. Aquest nou llibre palesa l'actualitat i la presència de la figura de Xirinacs i conté reflexions a l'entorn de la no-violència gandhiana, confrontada al fals “pacifisme” que no denuncia les injustícies i que s'alinia amb els poderosos (http://www.xirinacs.org/wp/2012/05/31/llibre-el-valor-huma-de-la-pau-i-altres-textos-inedits-de-lluis-maria-xirinacs/).

Justament al mes d’abril va aparèixer publicat conjuntament pel Centre d’Estudis Joan Bardina i la Fundació Randa-Lluís M. Xirinacs el llibre Tercera via, 2 volums,  també obra de Xirinacs. (http://www.xirinacs.org/wp/2012/04/19/sant-jordi-2012-llibre-tercera-via/)

3 comentaris:

maria moreno ha dit...

UN SR. QUE VA LLUITAR CONTRA LES INJUSTICIES.

El porquet ha dit...

Una persona que va lluitar molt, moltíssim pels seus ideals... i massa sovint he vist que se'l tracta com un raret. Precisament, potser, per ser un home valent.

Alyebard ha dit...

He descarregat el 3ª via. Tinc lectura per a tot l'estiu. I moments per a la reflexió.