dijous, 20 de setembre de 2012

D'aquí. Revista cultural i comercial d'aquí

He començat a col·laborar amb la revista D'aquí.

Com diu l'Higini Herrero en el seu blog: "D’aquí és una revista mensual en català i de difusió gratuïta, que neix compromesa amb el territori, la cultura, l’economia i la gent d’aquí, amb l’intenció de convertir-se en un espai d’intercanvi entre comerços, entitats i la gent d’aquí. A d’aquí hi trobareu tot allò relacionat amb el nostre paisatge i patrimoni, les nostres festes, fires, exposicions, concerts, etc. En definitiva, les nostres coses, les coses d’aquí.

D’aquí es caracteritza i diferencia d’altres revistes de difusió gratuïta tant per la qualitat en el seu disseny, així com per la seva particular línia editorial, que posa l’enfoc en el lleure i la cultura locals."
És una revista on, tot i que aquest mes he fet un article sobre la Festa Major de Llinars, normalment hi participaré amb entrevistes de persones dels cinc municipis següents: Cànoves i Samalús, Cardedeu, Llinars del Vallès, Sant Antoni de Vilamajor i Sant Pere de Vilamajor. A la revista número 10 una entrevista a: Marc Barceló i Josep Serra directors del documental L'últim refugi (morireu tots) i el curtmetratge Búnquer Z.

9 comentaris:

Helena Bonals ha dit...

Com se'n pot aconseguir un número?

El porquet ha dit...

Enhorabona! Certament a mi m'agradaria iniciar alguna col·laboració com aquesta en algun mitjà... m'hi hauré d'esforçar!

Quadern de mots ha dit...

Felicitats a tu i a la revista.

Jpmerch ha dit...

Faràs una bona feina, n'estic segur.

Joana Navarro ha dit...

Un bon projecte per portar endavnat!Molta sort!

Glo.Bos.blog ha dit...

Es una bona noticia, enhorabona.
Segur que ho faràs molt be.

Joan Rodó i Galiana ha dit...

...i també des D'aquí,Per Molts Anys!

apa!

Jordi Dorca ha dit...

Un bon enfoc.

Núria Pujolàs ha dit...

Helena...és de distribució als 5 municipis dels quals parla...però aviat tindran la web en marxa per llegir els articles. Gràcies pel teu interès!

Porquet...mai és fàcil...però, a vegades, plou alguna col·laboració interessant com aquesta. Un petó de sobrassada!

Quadern de mots...gràcies, bonica!

Jpmerch...espero que sí...com a mínim m'hi esforçaré perquè així sigui. Un petó!

Joana...moltes gràcies, bonica!

Glòria...ets adorable! Un petó!

Joan...Cada dia em fascinen més les teves fotografies...posa'm a la llista de fans, sisplau! i gràcies per les felicitacions!

Jordi...sí...pinta bé!