dimarts, 25 de setembre de 2012

La cultura empobreix?

Us convido a llegir l'article publicat al diari digital NacióGranollers.cat titulat "La cultura empobreix?":

9 comentaris:

Quadern de mots ha dit...

Un pot fer una col•laboració gratuïtament, per gust, per plaer, per ajudar, per convicció, el que no es pot fer és treballar gratuïtament. Ho has explicat magníficament bé. Ara, tothom ho sap. Espero que en prenguin nota i que la teva feina sigui també, productiva econòmicament parlant.

Sílvia ha dit...

M'he identificat moltíssim amb el teu escrit, m'agrada com ho dius!

maijo ha dit...

Ho has deixat molt clar, Núria. Sóc del teu parer, encara que aquells que tenim blog sabem que en tenim prou amb els aplaudiments dels nostres companys per a seguir creant. Rep una forta abraçada d'encoratjament, i endavant!

Glo.Bos.blog ha dit...

Plas, plas, plas...(això son aplaudiments)
Ho expliques amb tanta gràcia que si no fos un tema tan seriós ens faria somriure. Però aquesta trista realitat no fa riure gens. Ni mica.

M. Roser ha dit...

Si ho dius perquè quan hem col·laborat amb projectes culturals, no n'hem cobrat ni cinc, perquè hem treballat per amor a l'art...més que empobrir diria que un així no prosperara mai econòmicament, però per altra banda t'enriqueix la satisfacció de contribuir a culturitzar el personal.( mira-t'ho així)
Petonets.

cantireta ha dit...

Totes les hores invertides en cultura per sort no es tornen contra el promotor. Pot ser que apareguin a Austràlia, per allò dels pols oposats i tal.
Irònic amb un fons d'estocada final. I molt cert.

Petons, maca.

Núria Pujolàs ha dit...

Quadern de mots...gràcies pel suport. Espero sortir-me'n aviat. I llavors farem una altra trobada blogaire per celebrar-ho...a veure si pots participar en aquesta. Un petó!

Sílvia...llàstima que siguem molts a identificar-nos-hi. Gràcies per ser-hi, escriptora!

Maijo...completament d'acord amb això del blog...El blog és com un fillet a qui acaronem sempre que podem. En la gestió cultural em referia a altres temes com pot ser la comunicació d'un teatre, la creació d'un projecte cultural per a una empresa privada, etc. Gràcies, bonica!

Glòria...no fa riure...però jo m'imagino prenent quelcom amb tu i rient-nos-en!...Un petó i gràcies per llegir-lo!

M. Roser...estic completament d'acord amb tu...he fet milers de coses culturals per als altres i m'han satisfet enormement. En l'article, per això, provava de parlar de la professionalització de la gestió cultural. Hi ha molta gent que s'hi dedica però jo, en les experiències que he tingut, m'han pres el número. Un petó!

Cantireta...més inversió cultural aquí o a Austràlia...ha,ha,ha...Un petó, maca!

Carme ha dit...

És així, ben bé com dius i és trist.

Sort que n'hi ha tants de tossuts i que malgrat tot empenyem la cultura.

Una abraçadeta agraïda per tots els esforços.

Núria Pujolàs ha dit...

Carme...la cultura ens alimenta tant com un bon rap!...ha,ha,ha...Una abraçada ben forta!