dijous, 4 d’octubre de 2012

Llegir entre línies

Hola amics i amigues,

Us convido a llegir el darrer article publicat al Diari Digital Comarcal: NacioGranollers.cat.


Text apte per a llops i caputxetes vermelles. 

6 comentaris:

Carme ha dit...

Jo també penso que "som el que llegim" i que si no ho som, ho acabarem sent... i no m'agrada llegir segons quines coses.

Es pot parlar del "mal", com fa Jaume Cabré al Jo confesso i que aquesta lectura sigui una font immensa d'aprenentatges, molt i molt útils i vàlids.

Però hi ha maneres de parlar del mal o del bé o de tantes coses... que són més aviat destructives i no he llegit aquesta famosa trilogia de Les ombres i ja no crec que hi faci, després de llegir-e a tu.

O sigui que moltes gràcies i molt bon dia, bonica!

Ei! Sintu, com va tot? que tinguis molt bon dia també!

Gemma Sara ha dit...

Jo m'he llegit Les cinquanta ombres i (encara?) no el Jo confesso. A Les cinquanta ombres no hi ha gaire per llegir entre línies, tot és molt bàsic i explícit i no se li demana més. Potser sí que som el que llegim (i llegim el que som), i com en una bona alimentació, la varietat també pot ser bona, si el Jo confesso és un filet al rocafort (pel que m'imagino), Les ombres serien un carpaccio de vedella o més aviat una burger amb doble de formatge. Bé, se m'ha anat una mica l'olla. Salutacions, Núria!

Ps. També hi ha el tema del mal en les dues obres, no? Potser que llegeixi el Cabré si he de fer més anàlisis comparatives :)

cantireta ha dit...

Ni l'un ni l'altre, sorry! Jo llegeixo gramàtiques per treure l'entrellat dels adverbis i les conjuncions. Algunes de molt disjuntives, per cert. I és que alguns llops només ofereixen trencalls amb precipici de regal :(

Sintu, maco, com estàs?
Núria, preciosa, petons!!

Núria Pujolàs ha dit...

Carme...Molt bon dia, bonica! No cal que llegeixis en Grey...hi ha molt bona literatura per endinsar-s'hi! Jo vaig cometre l'error de llegir-me'n un i a sobre era comprat!...Un petó i que tinguis un magnífic cap de setmana!

Gemma...ha,ha,ha...m'ha encantat això del filet al rocafort...A mi m'agraden tant com les hamburgueses de Can Macdonals...Un petó i gràcies per passar per aquí!

Cantireta...compte que la gramàtica no et mossegui!...Un petonàs, preciosa!

Sintu ha dit...

Carme, Cantireta, estic molt i molt bé (almenys això diuen les analítiques, hahhahahah).

Gràcies per pensar en mi i des d'aquí us faig arribar una forta a-barça-da lliure i independent.

Núria Pujolàs ha dit...

Ets un amoret. Un petonàs, Borràs!