dimarts, 9 d’octubre de 2012

Vocabulari "Jo Confesso" (1a part)

Fa dies que no us atabalo amb cap vocabulari i és que he trigat tant a llegir el darrer llibre que se m'ha acumulat la feina. Si em permeteu publicaré el vocabulari de "Jo confesso" de Jaume Cabré en tres tongades perquè el tema és un xic llarg. Si us avorreix veniu-me a veure d'aquí a tres dies i miraré de distreure'us d'una altra manera...ha,ha,ha...


12 comentaris:

Sílvia ha dit...

Mai és avorrit conèixer vocabulari nou! A més el que tu selecciones sempre és genuï o aporta nous significats als que ja coneixem. Per exemple, jo de música no en sé un borrall. Me'n vaig a estudiar-lo mentre faig un cafè. Petonets

cantireta ha dit...

Excepte neuma i escateret, la resta els sé perquè tenim afició a anar a Poblet i a casa hem estudiat un poc de música. Estic contenta, no he perdut el cap! -)

Jpmerch ha dit...

M'has fet recordar que en el col·legi dels salesians, on vaig estudiar, hi havia un capellà que duia sempre la sotana empolsegada de rapè.

M. Roser ha dit...

En sé mes o menys la meitat tot i que no són paraules que s'utilitzin massa en la parla quotidiana...
Petons.

Glo.Bos.blog ha dit...

Ui, n'hi he encertat forces! Cerber i escateret no les havia sentit mai. Cada dia aprenc alguna cosa nova. Això és fabulós!

Núria Pujolàs ha dit...

Bon dia bonica! per a mi tampoc és avorrit!...et responc fent també un cafetó. Jo tampoc en sé un borrall de vocabulari musical i en aquest llibre n'hi ha un munt. Un petó ben fort!

Núria Pujolàs ha dit...

ha,ha,ha...no el perdis, no!...un petó, bonica!

Núria Pujolàs ha dit...

Que bé que t'hagi premut el botó de la memòria. M'encanta com i el què escrius, xiquet!

Núria Pujolàs ha dit...

M. Roser...a mi em costa molt retenir les paraules que aprenc. Un petó, bonica!

Núria Pujolàs ha dit...

Que bé que n'hagis encertat tantes...em sembla que de premi haurem d'organitzar una altra trobada blogaire properament...ha,ha,ha...un petó, poeta!

cantireta ha dit...

SIIIIIIIIIIIIIIIII!!! (que em sentiu, des de Corró?)

Alyebard ha dit...

Que bé recordar encara alguna paraula de les que feien servir els avis ( les de música ni idea)