dilluns, 29 d’abril de 2013

Xiri...que xulo que ets!

Avui una passa més, la número 31, de les "Cent passes d'una via d'humanitat" d'en Xiri. Aquesta passa s'entén molt bé quan es coneix el model filosòfic d'en Lluís Maria on interrelaciona més de 500 conceptes: tot està endreçat i alhora tot està relacionat. Ben rodó, ben perfectament imperfecte des del meu punt de vista. I, de pas, ho acompanyo d'una foto que he pescat a la xarxa (de www.xirinacs.org) on està prou xulo!

31. " Tot el món, per a mi, és estructurable, còsmic, el veig dotat d'una profunda possibilitat d'ordre natural. No veig la necessitat d'una habitació dels mals endreços. De vegades provo d'introduir-hi canvis. Però no accepto l'abandó, el desordre derivat de la deixadesa. Quan aprenc quelcom de nou li cerco lloc adequat. «A cadascú el seu.» Igualtat d'oportunitats. 

4 comentaris:

maria moreno ha dit...

Tots i tot, tenen dret a una nova oportunitat i per suposat a igualtat de condicions

Helena Bonals ha dit...

Em recorda la meva feina a la biblioteca, cada cosa al seu lloc!

Carme ha dit...

Tant a la biblioteca de l'Helena, com a dins dels nostres cervells o dels nostres coneixements, jo penso que si una cosa està fora de lloc... és com si no hi fos. No podrem trobar-la o bé ens costarà molt i molt.

Té tota la raó. Tot el que conquerim o aprenem de nou, ho hem d'integrar en l'estructura del que ja som o del que ja sabem, per mantenir-ho i no oblidar-ho i també per continuar construint amb nous aprenentatges.

Glo.Bos.blog ha dit...

Ai, aquesta encara es més difícil!
Amb lo dispersa que sóc...