dijous, 13 de juny de 2013

Impuls d'escriure

"Tot d'una agafaria uns quants valors, dels de tota la vida, humils però valents, honests, eixerits, i els convidaria a una conversa intel·ligent.

Alguns tindrien l'excusa d'haver quedat per ballar amb el dubte, altres flirtejarien amb la mentida pietosa i, fins i tot, algun provaria de robar-te la mirada.

Però, tot i així, la paraula i el nosaltres vindrien a la cita."

dimecres, 12 de juny de 2013

Entrevista Anna Estany

Bon dia!

Avui comparteixo la darrera entrevista 
que vaig fer per a la 
Revista D'aquí. 
Es tracta de l'Anna Estany
sinònim d'art, disseny i educació.

dilluns, 10 de juny de 2013

La 33

Una passa més, la número 33, de les "Cent passes d'una via d'humanitat" d'en Xiri avui acompanyada d'una imatge de l'escultura que li va fer en Jaume Rodri a Cardedeu, al Parc de la Font dels Oms. Gràcies, Xiri! Gràcies, Jaume!

33. "Per tal d'aconseguir l'harmonia amb els altres i amb el món respecto les lleis sempre que puc o intento canviar-les per arriscat que això sigui, si la meva consciència, ben informada i aconsellada m'ho demana. Però mai no actuo sense un profund respecte a la llei lliurement pactada."

divendres, 7 de juny de 2013

Vallesos

He tingut la sort d'escriure a la Revista Vallesos (número 5).

Per a mi ha estat un autèntic privilegi participar en una revista-llibre que inclou els dos vallesos, l'Oriental i l'Occidental, i ho fa amb una qualitat informativa que va més enllà de les paraules per tal d'abraçar les persones i acaronar el territori. 

A més a més, he pogut entrevistar a la Mercè Riera, del Xiprer, que fa una tasca esplèndida per als qui més necessiten l'ajut de la comunitat i l'Esteve Perich, un cardedeuenc que durant anys va fer de taxista i poeta a la vegada. 


Però si en voleu saber més us convido a:

PRESENTACIÓ revista-llibre VALLESOS 
Dijous dia 13 de juny a les 19.30h al Casal de la Gent Gran de Cardedeu. 
ps: El fet que en aquesta edició es parli de bruixes no ha tingut cap mena d'inspiració respecte la meva persona...ha,ha,ha...


dijous, 6 de juny de 2013

Quan et regalen mots...

...cal seguir la generositat de qui t'ha fet el regal i compartir-los. I, per tant, els comparteixo amb tots vosaltres.


   "Hi ha una saviesa del seny
i una saviesa -més alta- de la follia.
   Per a l'alta vida de l'ànima,
el seny solament serveix per a decidir
quan cal llançar-se a la follia."

Ramon Llull

dilluns, 3 de juny de 2013

Les tulipes a Cardedeu


Encara no l'he llegit però pinta bé, tant per l'escriptora i les crítiques literàries, com per la solidesa de l'editorial Viena. Jo miraré de ser-hi...algú més s'hi apunta?