dilluns, 30 de juny de 2014

Circ Cric

La vida és circ.
Jo fa dies que assajo
dalt del trapezi.
Però estic millor fent de pallassa.

divendres, 27 de juny de 2014

La terapeuta

"Solia enamorar-se d'homes als quals havia de salvar. Homes amb poca emptenta, desvalguts. O desorientats, perquè estaven passant una mala època. Ella els feia de psicòloga, d'animadora, de coach. Era ella la que els deia què podien fer amb les seves vides, la que els animava a muntar negocis, a fer viatges, a incorporar nous hàbits. Era ella la que els havia de salvar d'ells mateixos. I com que solien ser homes amb una autoestima baixa, tenien un problema afegit: la gelosia." 

La terapeuta
Gaspar Hernàndez

dijous, 26 de juny de 2014

L'amant

"Encara em va preguntar: només el veus pels diners? Vaig dubtar i després li vaig dir que era sols pels diners. Em va mirar molt de temps, no em creia. Em va dir: no m'assemblava a tu, em costaven molt més els estudis i era molt més seriosa, ho vaig ser massa temps, massa tard, vaig perdre el gust pel meu plaer".. 

L'amant
Marguerite Duras
Traducció de Marta Pessarrodona

dimecres, 25 de juny de 2014

Creixen malgrat tot les tulipes

Si voleu bona prosa poètica, no dubteu a llegir-lo !!!

Us en deixo un fragment:

"Li agrairé sempre que fes un espai a les costelles per acollir la tendresa i el desig que em desbordaven i que se n'anés en el moment just, en el punt exacte en què vaig entendre que d'ençà d'ella estimaria així, i només així; el mateix dia que vaig saber que estimar no desgasta quan mantens el centre, «ni un mil·límetre abans del bes, ni un segon després de la carícia».

Creixen malgrat tot les tulipes
Sònia Moll Gamboa

dijous, 12 de juny de 2014

Finestra

Quan es tanca una porta, 
s'obre una finestra...
Mireu quantes finestres per obrir!!